Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Guvernørbesøk i Raukvin Rotaryklubb.

2018-12-10.
Mandag kveld fikk Raukvin Rotaryklubb besøk av guvernør Svein Øystein Lindberg og assisterende guvernør Sverre Bård Strand fra distrikt 2310 som reiser rundt i distriktet og besøker Rotaryklubbene en gang i året.


Det er 52 klubber som skal besøkes i vårt distrikt. Noen klubber er frokostklubber tidlig på dagen, men de fleste har kveldsmøter etter arbeidstid. Vi er 10 232 medlemmer i Norge, som er fordelt på 305 klubber.

Om du er på reise er du velkommen til å besøke  klubben på stedet der du er over hele verden. Ved besøket får klubbene oppdateringer om hva som er status rundt omkring.

Rotary har vært aktive pådrivere over hele verden å utrydde Polio i flere år, og i år har det kun vært 28 nye utbrudd i hele verden. I Pakistan og Afganistan er det områder hvor det er vanskelig å komme til med vaksinasjon.

For Raukvins vedkommende ønsker vi oss flere medlemmer og håper at noen vil komme å besøke oss og høre hva vi driver med. Så kom på mandager på Kornmagasinet kl. 16.30, på nyåret.

Klubben har påtatt seg oppgaven å holde bautaen over de falne fra siste krig i orden med planting av blomster og vanning.

 Når frigjøringsdagen kommer 8. mai så holder vi en seremoni ved bautaen hvor musikkorpset spiller og presten holder minnetale. Fra hvert år møter det opp flere og flere mennesker som vil overvære seremonien og det synes vi er flott.

Vi er i samarbeid med naboklubbene i Røyken, Hurum og Asker (6 klubber) om å arrangere Semiaden rundt Semsvannet i Asker. Dette er det største Rotaryarrangementet i Norge. Dette er en glad dag for barn fra 3 til 14 år og arrangeres hvert år en søndag tidlig i september.

Arrangementet åpnes av 3 ordførere, en fra Hurum, en fra Røyken og en fra Asker.

Deltakerne får utfolde seg med pil og bue, båt, seiling, klatretårn og mye annet. I år fikk vi  bare besøk av ca.750 barn og foreldre, grunnet regnvær. Vanligvis kommer det ca. 3000.  Dette ga et bidrag til NaKuHel senteret på ca. 50 000 kr som er et flott bidrag.

Skrevet av :Ragnar Ølstad


 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Kornmagasinet
Adresse: Grettekroken 1
Postnummer: 3440
Sted: Røyken
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 16:45:00
Møtespråk: no

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...